Nimeni on Janne Markkanen. Olen kuvittaja, graafikko, karikatyyripiirtäjä ja www-suunnittelija sekä hakukoneoptimoinnista innostunut yrittäjä.

Mainonnan ja kuvitusten parissa olen hankkinut leipäni jo useamman kymmenen vuoden ajan. Internettiin tutustuin jo 90-luvun alussa, lähes heti kun se Suomeen alkoi levitä. Nettisivujen tekeminen tuli opiskeltua muutama vuosi sen jälkeen, eli html on tuttua, vaikkei sitä enää kovin paljoa tarvitse hallitakaan.

Karikatyyritaulut

Karikatyyrit ja etupäässä yksityishenkilöille tulevat lahjataulut ovat olleet yritykseni perusta vajaan parinkymmenen vuoden ajan. Tauluja on mennyt 50-vuotislahjaksi ja vähän erilaiseksi syntymäpäivälahjaksi 60-vuotiaalle, suosittu tuote on ollut myös lahjataulu eläkkeelle jäävälle työkaveriporukan hankkimana.

Jannen Karikatyyrilahja Oy
Riekontie 7, 02880 Veikkola
Puh. 044 5852845
www.karikatyyrilahja.com

Nettisivut ja hakukoneoptimointi

Huomasin jo paljon ennen Googlea, AltaVistan aikakaudella, että kotisivut ei periaatteessa ole olemassa, ellei niitä saa näkymään jossain hakukoneessa. Silloin opin perusteet kotisivujen optimoinnista. Nykyään se on muuttunut, eikä pelkkä kotisivujen koodin ja sisällön optimointi riitä. Olen pitänyt itseäni ajantasalla Googlen suhteen ja harjoitellut optimointia vuosia kaikilla omilla kotisivuillani. Nyt kun tiedän olevani siinä kohtalaisen hyvä, ja varsinkin kustannustehokas verrattuna isompiin “virallisiin” hakukonefirmoihin, uskallan alkaa markkinoimaan ja tarjoamaan palvelujani muille pienyrityksille.

Yrityksesi voisi näkyä paremmin!

Google on tasapuolinen, siellä pääsee esiin aivan yhtä hyvin pieni käsityöpaja, kuin suuri monikansallinen yrityskin. Valitettavasti usein näillä isoilla yrityksillä on sen verran kattavampi nettinäkyvyys ja linkkiverkosto, että ne ilmestyvät helpommin hakutulosten kärkipaikoille. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö sinne väliin pääsisi kampeamaan pieni yhden hengen yrityskin.

Tarjoan siis nettisivujen suunnittelua, vanhojen sivujen ulkoasun raikastamista ja muuttamista mobiilioptimoiduiksi, joka alkaa olla tänäpäivänä aivan ehdoton vaatimus kotisivuilta. Reilusti yli puolet kävijöistä tulee jo kotisivuillesi kännykällä ja jos sivuja on mahdoton tihrustaa pieneltä näytöltä, olet hävinnyt asiakkaan. Nettisivujen suunnittelun lisäksi pystyn myös tarjoamaan hakukoneoptimoinnin. Katso lisää palveluistani ja ota yhteyttä lomakkeella, niin katsotaan voisinko olla avuksi.

 

Advertisements